Any nou, projecte nou!

Santa Maria 20, 08700-IGUALADA
Santa Maria 20, 08700-IGUALADA

Els darrers mesos han estat de completa inactivitat, pel que fa a l’actualització del bloc. Una bona raó justificava la meva incompareixença: em trobava immers de ple en l’execució de la primera part d’un nou projecte, doncs era plenament dedicat a la posta en marxa de Sweets, by Nan, un obrador de dolços artesans amb degustació situat al carrer de Santa Maria nº 20 d’Igualada, on l’Anna (la meva dona) i jo pensem treballar els propers anys.

El vam inaugurar el passat 10 de desembre amb un espectacular (segons ho entenem nosaltres) suport de familiars, amics, coneguts, i desconeguts. També va venir l’Alcalde, el molt il·lustre Sr. Marc Castells, qui ens va honorar amb la seva visita i el detingut recorregut que va fer a les nostres modestes instal·lacions.

Ara, el negoci ja funciona, des de l’11 de desembre. Fornejem pastissos, pans de pessic, cupcakes, muffins, galetes (que també decoren), etc. Tot es pot degustar al mateix local, acompanyat d’un bon cafè, una xocolata desfeta o una aromàtica infusió. Però tambè coem croissants i altres pastes del mateix estil, per qui encara no s’atreveixi amb una rebosteria com la que fan les obradores, que és recent, tot i que s’està introduint amb èxit al nostre país. I també coem pa, amb el que fem al moment els entrepans que ens demanen.

Amb Sweets hem volgut oferir al nostres clients un espai tranquil i acollidor on fer una aturada, un parèntesi en mig de l’agitada activitat diària, un lloc on poder esmorzar i berenar o on prendre un cafè o una infusió xerrant tranquil·lament amb els/les nostres amics/gues.

Ara, coincidint amb l’any nou, també comença el repte de debó: assolir els objectius que ens hem marcat, que no són altres que guanyar-nos la vida sent feliços fent una cosa que ens agrada.

Imatges de la inauguració

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s