Festival

Dansa

Les pàgines dels diaris venen plenes, com sempre, però no trobo res de nou.

Que hi ha de nou en el fet que, a Egipte, els Germans Musulmans es rebel·lin contra els militars colpistes i ja s’estigui produint un bany de sang als carrers? Res, la noticia seria que el egipcis fossin capaços de resoldre els seus conflictes per la via del diàleg.

És una novetat que Espanya, França, Itàlia i Portugal siguin titelles dels Estats Units i, seguint els seus manaments, es prestin a capturar l’ Edward Snowden tot i provocant un conflicte diplomàtic amb l’estat bolivià per haver retingut l’avió del seu president Evo Morales? No, la notícia seria que aquests quatre estats plantessin cara als Estats Units defensant el seu dret i el dels seus ciutadans a no ser espiats.

És nou que el Vaticà santifiqui a Joan XIII i Joan Pau II per acontentar a tothom i el PSOE dissenyi un model d’estat federal per encabir els socialistes catalans. No, la notícia seria que fessin les coses per convicció pròpia i amb criteris objectius.

I, no obstant, avui serà un gran dia. Aquest vespre l’Estudi dell’Arte ofereix el seu festival de final de curs a l’Ateneu.

A l’escenari la Paula s’haurà transformat i ens delectarà amb els seus moviments delicats, dolços, harmoniosos, com també faran la resta de les seves companyes i els seus companys.

Avui, als volts de la mitja nit, els nervis acumulats aquestes darreres setmanes d’assajos intensos i esforços redoblats s’esvairan entre els aplaudiments de familiars i amics, que retran així un just tribut a nou mesos de treball intens i lliurament generós a una dura disciplina.

Aquesta és la notícia del dia.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s