Martiri real

Urdangarín

Llegeixo a la premsa que “La Zarzuela vive como un martirio el caso Nóos y ve mala educación en los abucheos”.

Son manifestacions fetes per un portaveu de la Casa del Rei (de qui en cap moment es diu el nom) en un esmorzar amb els periodistes.

El representant de La Zarzuela ha parlat de la mala educació que mostren els ciutadans que escridassen els membres de la família real, però no ha opinat sobre la conducta reprovable d’aquell a qui s’està investigant ni sobre la del seu entorn.

El representant de La Zarzuela ha parlat del martiri que suposa a la família real la instrucció del cas Nóos, però no ha dit que pensen els seus membres del martiri que està suposant per tantes famílies la política d’austeritat que tan poc els afecta a ells. Tan poc els deu afectar, que el mateix representant de La Zarzuela, a la mateixa trobada amb els periodistes, ha dit sense envermellir que periòdicament encarreguen enquestes per saber cóm van de popularitat entre els ciutadans, enquestes que els permeten saber que el deteriorament de la seva imatge ja ha tocat fons i que aquesta ha començat a recuperar-se.

El representant de La Zarzuela ha parlat del paper d’àrbitre i propiciador d’acords de Don Juan Carlos, paper en el que està abocat, diu. I, per demostrar-ho, va assegurar que ahir, sense anar més lluny, el Rei va demanar a forces polítiques i agents socials que superin diferencies i sumin iniciatives. Un esforç esgotador, sens dubte. I a sobre no li fan cas.

Pobra família real! Està patint un calvari!

4 respostes a “Martiri real

 1. Si és que escridassar és de gent de poca classe i de mala persona, robar , tergiversar, ocultar… És cosa de reis.

  M’indigna que lloïn la tasca d’arbitratge d’aquest personatge, que algú investigui la seva fortuna, procedir i tripijocs, ah! què no es pot? Deu ser molt dur ser rei!

  M'agrada

  1. Si, molt dur deu ser. Però es veu que, amb tanta educació com es rep per ser rei, el dia que parlaven de dignitat i vergonya devia faltar a classe. Ves a saber on devia ser!

   M'agrada

   1. Amb el caudillo de cacera al Àfrica. Potser preparant el 23F o ves a saber, res de bo segur.
    En fi, no puc amb aquesta colla de paràsits.

    Bon finde Ricard, una abraçada!

    M'agrada

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s