Aventura

IMG_0411

No som aventurers, nosaltres.

Està clar que les complicacions poden sorgir en qualsevol moment i, per tant, en qualsevol desplaçament, per senzill que sigui, però nosaltres sempre ens acabem decidint per rutes que mai no són complicades, a priori. Escapades de cap de setmana a llocs a prop de casa, estades en càmpings, i cosetes així, sense importància. També fem viatges de més durada, i més lluny, però els podríem catalogar de convencionals, doncs no són mai arriscats. Sempre els fem per vies ràpides, autopistes, autovies i carreteres, mai anem a llocs massa allunyats de la civilització, ni -per descomptat- a indrets perduts en aquells mons en que Déu sembla haver-te deixat anar de la seva ma.

I, no obstant, si vol, l’aventura et segueix allà on vagis.

Havíem decidit regalar-nos un cap de setmana de tranquilitat, per relaxar-nos prenent el sol, llegint, escrivint o simplement no fent res, i hem marxat a un càmping de la la costa, a una hora escasa de camí des de casa. Podíem haver agafat l’autopista per arribar més aviat, però hem decidit no fer- ho no tant pel nostre desig d’anar a l’aventura -ja ha quedat explicat- com perquè no teníem cap pressa i -per sobre de qualsevol altre argument- per no pagar.
Allò més heavy del camí ha estat la retenció que hem trobat una mica abans d’arribar a la nostra destinació, res important, però. En conjunt, ha estat un trajecte plaent, amb bon temps, escoltant música, gaudint dels paisatges i de la companyia de l’altre.

Però, vet aquí que, quan ja érem al càmping buscant la nostra parcel.la, un arbre s’ha rendit als nostres peus i hem hagut de frenar en sec. Una branca ha esgarrapat l’autocaravana fent-li un bony, però, tret d’això, no han hagut més desperfecte, ni en nosaltres ni en ningú. 

Hi ha el cas de l’arbre, és clar. Ell no s’ha salvat de la serra mecànica dels operaris de manteniment, que, al cap de poc, l’han ben trossejat. Una pena, perquè no era un exemplar petit, però estava escrit que avui havia de ser el seu darrer dia. Com hem pogut comprovar, era completament desarrelat i tan tort que l’aguantàven dos bons suports metàlics. A més, segons deien tots els veïns humans del seu entorn, ja estava resultant un miracle que encara aguantés sense caure.

Algú ha dit que era una mimosa, però jo no ho puc assegurar. Entendreu que no hagi estat per segons quins detalls.

20130615-223719.jpg

IMG_0408

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s