I, aquesta setmana, arriba el REC.07!

REC.07

Si encara no heu decidir què fer el proper cap de setmana, us recomano que tingueu en compte la proposta del REC.07, doncs val molt la pena.

Enguany s’ha programat per 4 dies i hi participen més expositors que mai. L’organització ha abocat esforços importants com ara connectar Igualada i les 4 capitals catalanes amb el REC BUS el dissabte dia 8 de juny, per tal de facilitar-ne la mobilitat. Per raons òbvies, dissabte sempre és el dia de més afluència de visitants. I tot aquest desplegament, no és gratuït. L’èxit assolit en les anteriors edicions ha fet que l’esdeveniment vagi prenent més cos cada cop, més grandària, més importància i, per tant, resulti encara més interessant pels visitants que, a la fi, en són destinataris.
Tafanejar, comprar, passejar, fotografiar, conèixer Igualada… són algunes de les coses que podeu fer. No és només que es pugui comprar a bon preu, també és pot passejar i veure la transformació d’un espai avui en desús, en alguna cosa viva, plena de llum, color i activitat. És viure la resurrecció temporal de tot un barri, i constatar cóm la imaginació dels promotors ha sigut capaç de trobar nous usos a un patrimoni que hauríem de saber conservar.

De debò, si podeu, no us ho perdeu.

Podeu consultar tota la informació que us calgui a la pàgina recstores.com.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s