Convocatòria

Alberg Sant JaumeHe rebut un correu electrònic amb el contingut que reprodueixo. S’ho val, doncs passarà als annals de la història dels Panxacontents!

Doncs, aguts com sou, ja us devíeu imaginar que és d’un panxacontent, concretament de l’encarregat d’organitzar el proper àpat, i que és la seva convocatòria. Doncs, efectivament, ens convoca a la resta pel pròxim dia 4 de juny, a Jorba. De manera que aparteu les criatures, que hi anem! La nota final és tota una provocació, així que ateniu-vos a les conseqüències!

Hola nois:

Si mireu el meu últim correu, o bé encara us en recordeu, us vaig dir que aquest dinar dels Panxacontents seria una “Mariscada Atípica”; perquè ho deia això? Doncs, és pels següents motius:

1)     Per la clientela: La major part de la clientela que hi ha, hi és de pas i hi arriba a peu o amb bicicleta; aquesta mateixa gent, després, normalment, s’hi queda a dormir. (No és el nostre cas, suposo…)

2)     Pel preu: Aquesta és la primera vegada que ens passem del pressupost que normalment tenim amb els “nostres” dinars. Però, què carai!, un cop és un cop, i el menjar bé s’ho val!

3)     Per la localitat: Normalment, les mariscades es fan, o mengen, cap a la costa, però nosaltres, com que som així, les fem terra endins. Però no patiu, el peix i el marisc que ens serviran són d’allò més fresc. Pescat el mateix dilluns dia 3. (De juny, eh!)

4)     Pels plats: El menú consistirà; de primer, en uns canapès i una taula de formatges, de segon, la varietat de peix i marisc (musclos, calamars a la romana, lluç de palangre, gambes, rap, escamarlans, sípia, cloïsses i navalles… no sé si em deixo alguna cosa més), després hi haurà els postres i els cafès. Bé, no?

5)     Pel cuiner: Doncs, el cuiner, no és un cuiner. Hi us preguntareu llavors, què és? Doncs, és un mossèn. Qui no coneix el mossèn-cuiner de Jorba?

6)     Pel local: El local tampoc no és un restaurant, sinó un alberg de pelegrins. L’Alberg de Pelegrins de Sant Jaume de Jorba, que pertany a la Xarxa d’Albergs Juvenils de la Generalitat de Catalunya.

7)     Pel lloc: En aquest cas, hem de dir exactament els que serem (sense variacions), ja que, el qui no es presenti, haurà de pagar igualment el dinar en la propera trobada. Ja que, com hem de suposar, el mossèn demanarà les peces exactes que li fan falta per a la colla que som, doncs, si n’hi sobressin, se les hauria de menjar ell (tots els menjars els fa per encàrrec), i això faria que hi perdés diners, tota vegada que el preu és molt ajustat i amb prou feines obté cap benefici. Per aquest mateix motiu, no s’hi podrà afegir ningú a última hora, perquè no tindria res per menjar (a menys que fossin cigrons, val?)

Res més, espero que tot sigui un èxit i ens podem retrobar novament el dia 4.

Una abraçada!

Nota.- Si el Ricard vol fer alguna investigació sobre Jorba i ens la vol explicar aquell dia, serà ben rebuda. Almenys per part meva. Ànims!

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s