True Work

El Projecte Empreneduria a la Plaça de l'Ajuntament

Ahir, culminada la feina, el Nil i els seus companys exposaven i venien els productes elaborats per la seva cooperativa a la Plaça de l’Ajuntament.  Aquesta activitat forma part del Projecte d’Empreneduria que han dut a terme durant tot el curs: la constitució de la cooperativa, que van decidir anomenar True Work, el repartiment de càrrec i tasques, la fabricació dels productes, la propaganda que han dissenyat i han imprés, el repartiment de fullets i cartells, la venda, etc., tot ha estat fruit del seus esforç. Un gran mèrit, tractant-se de canalla d’onze anys. Més encomiable encara si tenim en compte la qualitat de la feina feta i el nivell de detall al que l’han portat. Tots els objectes en venda, per exemple, portaven la seva etiqueta i, per cada venda que feien, lliuraven una bossa per a dur-la i un rebut perquè el comprador pogués presentar una eventual reclamació.

Admirable!

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s