Vergonya aliena

El País, 4 d'abril de 2013

La Infanta Cristina ha estat imputada i la Casa Reial es declara “sorpresa”.

Al seu torn, els partits hegemònics espanyols, PP i PSOE, es mostren “preocupats per l’estabilitat institucional i l’imatge d’Espanya en temps de crisi”.

Als primers els preguntaria si no estaven sorpresos ja que el Duc de Palma, membre de la família en tant que marit de la Infanta, estigui imputat per activitats delictives. I als altres si no estaven preocupats encara per la situació del país.

La credibilitat d’uns i altres està ja tan malmesa que l’únic que falta és que aquest poble sigui capaç de manifestar el que pensa massiva i públicament: “Que se’n vagin! Tots, els uns i els altres!”.

Si no és així, ells mai no es donaran per al·ludits, tal és la seva sensibilitat, tal la seva sintonia amb els ciutadans que diuen que representen!

Nosaltres no tenim caps de premsa que es puguin posar davant els micròfons per respondre les preguntes dels periodistes, ni gabinets d’informació que puguin fer declaracions institucionals. En el seu moment, vàrem delegar la nostra veu triant els nostres representants a través del vot, però els nostres elegits ja no ens representen. Ja fa temps que no ens representen. El que representen tots plegats és una comèdia en la que cadascú tapa les seves vergonyes sense vergonya, i uns ajuden als altres a tapar-les a canvi de que els altres ajudin als uns quan toqui, que, per altra banda, és gairebé a diari.

Vergonya aliena, sento!

2 respostes a “Vergonya aliena

 1. És trist que siguem nosaltres els que sentim vergonya. Ells seguiran a la seva, ja inventaran qualsevol escàndol per desviar l’atenció (Si és de l’àmbit català, millor) i com aquest poble no té memòria no hi haurà passat res i a seguir amb la seva.
  El que si m’ha sorprès és que hagin imputat a la princeseta. A veure si explota ja aquesta anacrònica monarquia i restauren el que encara entenc com legítim règim.

  M'agrada

  1. Si, hi estic d’acord. Els jutges es podrien convertir en el cap de l’ariet que tirés a terra el mur darrera el qual tenen segrestada la vertadera democràcia. La gent haurà de fer costat i empènyer, és clar, però jo també estic (gratament) sorprès que un jutge hagi tingut el coratge de dir que la justícia és igual per tots.
   Per cert, no ho havia dit el rei també? De què es sorprèn, doncs?
   Que “pringui”, com qualsevol mortal, que ho és!
   Una abraçada!

   M'agrada

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s