Primer és un mateix

Daniel Day-Lewis“Si no sabes estar solo de verdad, no puedes comunicarte con la gente a un nivel real. Lo uno depende de lo otro”

Daniel Day-Lewis

Nascut el 1957 a Londres, tot i que nacionalitzat irlandès, Daniel Day-Lewis és conegut per les seves interpretacions en un munt de pel·lícules, d’entre les quals, en destacaríem My Beautiful Laundrette, A Room with a View, My Left Foot: The Story of Christy Brown,  The Last of the Mohicans, The Age of Innocence, In the Name of the Father, Gangs of New York. I ara, ben aviat, s’estrenarà Lincoln, una superproducció dirigida per Spielberg, que reconstrueix els quatre darrers anys del mític president dels Estats Units. Day-Lewis li dóna vida amb una interpretació per la qual s’ha estat preparant durant tot un any, a consciència, com és habitual en ell.

La frase inicial és la resposta a una pregunta de la periodista Andrea Aguilar en una entrevista que publica el darrer número de El País Semanal. Day-Lewis es refereix a un exercici que feia quan es preparava per ser actor en la Bristol Old Vic. El professor proposava a l’alumne seure en una cadira, al mig de l’estudi, sol, davant d’una dotzena de companys que feien de públic.

Però a mi m’ha cridat l’atenció perquè és aplicable a la vida de les persones. Si no ens trobem a nosaltres mateixos primer, no podem connectar realment amb els altres. Penseu-hi!

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s