Any nou, àpat nou!

La grande bouffe

Aquest és el lema de la nova convocatòria de panxacontents. Reprendrem l’hàbit  d’anar a dinar plegats el proper dimarts, dia 8 de gener. Sempre, és clar, que tinguem quorum.  No és escrit enlloc -som un grup que funciona sense altra norma que la de trobar-se un cop al mes, el primer dimarts, normalment- però sembla que no tingui sentit trobar-nos si no som la meitat més un, que és com prosperen les votacions parlamentàries.

Tot i que a les nostres trobades sempre ens oposem a alguna cosa de les que fan els polítics i trobem maneres d’arreglar el país i el món, cosa que ells no fan, nosaltres no som parlamentaris. Nosaltres, després de cada trobada, marxem a casa nostra, que és el que els nostres polítics haurien de fer, per no malbaratar els impostos del contribuent, però no fan. Nosaltres som xerraires, només.

Un de nosaltres ha tingut l’ordinador segrestat a la maleta sense poder-lo treure en no sé quant dies. A saber qui l’hi havia posat allà dins! Recentment, però, l’ha recuperat i així ens ho a comunicat, aprofitant per a felicitar-nos l’Any Nou. Abans de recuperar-lo no podia comunicar-nos-ho, primer, perquè no el tenia, i, segon, perquè sense ordinador no ens ho podia comunicar, enteneu? És una mica díscol, ell, i, per homenatjar-lo, per il·lustrar aquesta entrada he recuperat el cartell d’una pel·lícula que de ben segur no es va perdre, en el seu moment. Ja li agradaria a ell que el nostre dinar fos així!

Si llegiu això, perdoneu-me, però m’ho demanava el cos.

Salut i una abraçada.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s