Galeta solidària: la producció continua.

Diumenge. 16 de desembre. El dia de la Marató de TV3. La nostra sala d’estar. La televisió engegada. A la pantalla, els presentadors van desgranant entrevistes, connexions amb diferents indrets de Catalunya, actuacions… I nosaltres, mentre anem mirant i sentint, sobretot sentint, a la nostra feina: decorar galetes, envasar-les, precintar-les.

Fa dies que a casa nostra es respira solidaritat. Avui, fins i tot la televisió s’hi ha afegit. És un dia gran, és un dia solidari, es un dia en que tots som cridats a mostrar la grandesa dels nostres cors. Com dissabte vinent a Igualada, amb la Jornada Festiva d’Acció Ciutadana – 2ª recollida massiva d’aliments.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s