Galeta solidària: Ja hem començat!

Galeta fornejada, anagrames i precintes

El disseny que mostrava l’entrada d’ahir, fet sobre paper i molt matusserament, ja ha començat a prendre la seva forma i substància definitives. L’Anna ha posat fil a l’agulla i ja ha fet unes primeres fornades: ja tenim 104 cors esperant ser decorats.

Paral·lelament, jo m’he estat barallant amb la informàtica i l’ordinador per aconseguir plasmar en paper el que serà el precinte que tancarà les bosses de cel·lofana en les que es presentarà la galeta solidària. I també per imprimir en paper d’arròs minúsculs anagrames d’Igualada X Igualada que es convertiran en cors dintre els cors. Aquestes tasques, que semblen menors, son molt entretingudes i encara no estan acabades. Falta tallar, un a un, tant els anagrames com els precintes.

IgualadaXIgualada

L’anagrama d’Igualada X Igualada és una rodona vermella, amb el nom de la plataforma en lletres blanques, envoltada per una anella també vermella. Doncs bé, a la galeta, aquesta anella exterior es dilata per adoptar la forma d’un cor que, amb el seu batec, dóna vida a un altre cor. S’entén el simbolisme?

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s