Botí

Durant uns dies he tingut oblidat el bloc. Per una banda, l’atapeïment d’activitats dels nostres fills ens han ocupat molt de temps. Però, per altra banda, les estones que he treballat, ho he fet concentrant-me en un projecte -un més- que s’ha creuat en el nostre camí, que no he volgut deixar fins que no ha tingut la seva estructura prou ben definida com per quedar-me tranquil.
Així que, ahir, vaig pensar que em venia de gust fer un extra i dedicar-me una mica del meu temps. I vaig decidir que pujaria a La Tossa a fer fotografies. M’ho demanava el cos. De manera que avui he matinat i, tot i que el dia estava boirós, no m’he desanimat i he continuat amb el pla que m’havia traçat. He acompanyat l’Anna a la feina i he enfilat el camí de La Tossa, tot seguit.
Remuntant les corbes de la carretera d’accés, la boira anava quedant avall, arrapada a terra. La llum del sol, ixent, jugava amb ella i m’oferia un magnífic espectacle a cavall entre els somnis i la irrealitat.
Al cim feia fresca, una fresca agradable, temperada per sol, més intens -més alt- cada minut que passava. No havia ningú més. Tot era pau i silenci. I, de tant en tant, els pardals hi posaven una nota de color amb les seves refilades.
Jo no havia de fer res més que anar passejant i contemplar el que s’oferia als meus ulls. I disparar la càmera, en un intent de capturar la onírica i irreal realitat amb la màxima fidelitat possible.
Després de quaranta fotos, la màquina ha dit prou: s’havia esgotat la bateria. Cosa estranya, doncs, previsor com sóc, sempre la tinc a punt. Fins i tot això semblava impossible!
Però jo ja tenia ben guardat el meu preuat botí.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s