Lluna plena.

La lluna plena il·lumina Cal Font.
Avui hi ha lluna plena i el cel és serè. Per això podem fruir la seva plenitud.
Avui, justament, la vigília del gran dia. Se m’ha acudit que és com si el sol, tan important demà -sempre, però demà més, simbòlicament-, volgués introduir-nos en la gran jornada a través d’un bany de la llum suau i acaronadora de la lluna en el seu màxim esplendor.
Les lleis de l’univers són així de primmirades. L’univers és meravellós, magnificent. Sempre tenim la lluna a l’abast en les seves diferents fases, i, un cop al més, la tenim plena, espectacular. No obstant, avui, quan feia la fotografia que il·lustra aquesta entrada, en veure’m treure la càmera i disposar-me a disparar, una mare al meu costat ha mirat al cel, com jo, i ha dit al seu petit: “Mira, carinyo, quina lluna més maca. És lluna plena”. I és que no sempre som conscients que formem part de l’univers i, a més, hem perdut la capacitat de sorpresa.
La lluna plena d’avui és un magnífic preludi d’una data que serà única ni que sigui perquè no es tornarà a repetir en tot un mil·lenni.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s